Strathfield college

Strathfield collegeІTGLT.BG

Federation University

Federation University

Australian Technical and Management College

Autralian Technical and Management College

Now we are approved agent for Australian Technical and Management College

Charles Darwin University

Charles Darwin University, TGLT.BG

Fontbonne University, USA

fontbonneuni, TGLT.BG

Fontbonne University - our partner in USA

Контакти:

За контакти в България
Варна, България
Телефон:+359 886 866 131
Email: info@tglt.bg

За контакти в Австралия
Unit 6, 24-26 Morwick St.,
Strathfield, NSW 2135
Sidney, Australia

Телефон: +61-412 764 660
Факс: +61-2-8079 6144
Email: enquiries@tglt.com.au

Статистика

  • User Online: 0
  • Today Visit: 529

Работа

Мога ли да работя със студентска виза в Австралия?

work, TGLT.BGКато чуждестранен студент имате право на 20 часа работа седмично, през времето когато сте в сесия и на пълно работно време през периода на ваканциитее.

 

Ако вашите близки имат разрешително за работа, също имат право на 20 часа работа седмично. Трябва да имате в предвид, че нямате право на работа преди да започнете обучението си в Австралия Ако водите със себе си своето семейство, то вашите близки също могат да работят до 20 часа седмично, след като започнете курса са обучение. Ако учите за магистърска или докторска степен, то вашите близки могат да работят без ограничение в часовете. Всяко неспазване на ограничението ви за работа – например работа над разрешените часове може да доведе до анулация на визата ви. В момента чуждестранните студенти получават разрешително за работа с получаването на виза. Ако вашата виза обаче е издадена преди 26 Април 2008, то вие ще трябва да кандидатстване отделно(пред Департамента по Имиграция и Гражданство (DIAC)) за разрешително за работа, веднага щом започнете да посещавате лекции в Австралия.

Видът работа, която се предлага на чуждестранните студенти
Като чуждестранен студент, има вероятност да си намерите работа в търговията на дребно, хотелиерството или администрацията. Вашата институция може да е в състояние да ви осигури важни насоки относно намирането на работа на непълен работен ден или на случайна работа. В много случаи вашите колеги ще могат да ви съдействат в това. В Австралия, вие сте защитен от Закона за работното място. Информация относно законите за работното място, размера на работните ставки и вашите права могат да бъдат открити на страницата на на Fair Work Ombudsman. Данъчен номер (Tax File Numbers ) Преди да потърсите работа в Австралия , вие ще трябва да подадено заявление в офиса на Австралийската данъчна служба (ATO) и да се сдобиете с данъчен номер – Tax File Number (TFN). Вашите работодатели ще поискат тази информация преди да могат да започнат да ви плащат Трябва да знаете, че данъчния номер представлява ценна и конфиденциална информация, с която може да се злоупотреби. Затова ви препоръчваме да не го разкривате пред други лица, включително и приятели, които не са свързани с наемането ви на работа.

Може да използвате тези уеб сайтове за търсене не работа:

www.seek.com.au  

www.jobseeker.com.au     

www.gumtree.com.au 

Работа по други програми

Comments are closed.